köpvillkor


KÖPVILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY


Köpvillkor


Formspets har sitt säte i Nyänget utanför Örnsköldsvik. Företagets postadress är Nyängetsvägen 65, 892 32 Domsjö och för att komma i kontakt med oss kan du maila till info@formspets.se så tar vi hand om ditt ärende. 


Priser

Alla priser är angivna i SEK och är inklusive moms. Rätt till ändring av pris utan föregående information förbehålles.


Produktinformation

Alla mått är cirkamått och både storlekar och färgskiftningar kan skilja från bilderna på webbsidan och Instagram. Målsättningen är dock att presentera produkterna så korrekt som möjligt. 


Beställning

När din beställning är slutförd skickas en orderbekräftelse till din epost. Om något blivit fel ska du snarast meddela detta till Formspets i vändande mail. 


Leverans

Våra leveranstider för beställningar av färdiga produkter är normalt sett 5-7 arbetsdagar. Leveranstiden gäller för produkter som finns i lager. Fraktkostnad tillkommer med 79 kr inom Sverige. 

Du kan även välja att hämta din beställning hos oss. Meddela då detta i samband med din beställning så hör vi av oss för lämplig tidpunkt för upphämtning.


Ångerrätt

Retur kan göras inom 14 dagar från leveransdatum enligt lagstiftad ångerrätt. Innan du skickar varan i retur ska du först maila info@formspets.se och få din retur bekräftad. Vid retur står köparen för alla fraktkostnader och ansvarar för att produkterna ankommer Formspets i bra skick. Produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Endast felfria och oanvända produkter godtas vid retur. 


Reklamation

Alla föremål besiktigas och paketeras väl innan de skickas till dig. Skulle innehållet ändå vara skadat när det anländer så ska du reklamera detta till mig så ser vi över alternativa ersättningsföremål. 


Ändringar

Formspets förbehåller sig rätten att ändra all information, priser, köpvillkor och erbjudanden utan föregående meddelande. Vid händelse av att en produkt är slutsåld vid beställning, har Formspets rätt att häva köpet. Formspets ska erbjuda en alternativ produkt till kund om sådan produkt finns tillgänglig. 





Integritetspolicy Formspets 

Uppdaterad 10 maj 2020


Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss.

Här följer Formspets policy för hantering av personuppgifter. Policyn innehåller information som rör privatpersoner och företag som avses som köpare eller återförsäljare och visar kontaktuppgifter för eventuella frågor. 


Personuppgiftsansvarig

Alla personuppgifter tas in av Formspets och personuppgiftsansvarig hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.  


Formspets 

org.nr 7708258228

Nyängetsvägen 65

892 32 Domsjö

info@formspets.se

070-379 78 88


1. Privatpersoner

Vi tar in personuppgifter när du förbinder dig att köpa våra produkter genom hemsida, webbshop eller via Instagram eller tecknar dig för vårt nyhetsbrev. Denna information används för att administrera köp och leverans, samt för kundkontakt. 

1.1 Vid köp -> Namn, adress, mobilnummer och epost

1.2 För nyhetsbrev -> Namn, epost


2. Företag

Vi tar in följande uppgifter när du förbinder dig att köpa produkter av Formspets genom hemsida, webbshop eller via Instagram

2.1 -> Org.namn, org. nr, fakturaadress, leveransadress, telefonnummer och epost

2.2 Insamling av följande uppgifter sker när du som intresserad och godkänd återförsäljare visar intresse för våra produkter och/eller samtycker till vårt nyhetsbrev.

-> Organisationsnamn, epost, telefonnummer


3. Varför tar vi in uppgifter från privatpersoner och företag?

För att administrera köp och hantera leverans.

För kundkontakt via e-post, telefon eller sms.

För utskick av nyhetsbrev.

I samband med beställning av våra produkter alternativt när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samtycker du också till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med denna policy.


4. Hur länge sparas uppgifterna?

Formspets sparar uppgifter från affärsuppgörelser så länge det kan vara nödvändigt, med hänsyn tagen till ändamål gällande regler och lagar, tex bokföringslagen (7år).

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke för nyhetsbrev genom att kontakta oss och be att få avregistrera dig. Därmed tas insamlade personuppgifter för nyhetsbrev till privatpersoner eller företagets kontaktperson bort.


5. Vem lämnar vi ut uppgifterna till?

Formspets säljer inte dina uppgifter vidare till tredje part. I syfte att fullgöra vårt avtal med dig, kan vi komma att lämna ut uppgifter till andra parter för att t.ex. hantera och leverera beställda produkter och för bokföring. I främsta hand använder vi Postnord vid frakt. 


6. Rätt att begära information och rättelser

 Du rätt att begära ett registerutdrag för att veta vilka uppgifter Formspets har registrerade om dig. Du har rätt att begära rättelser av personuppgifter om du anser dessa felaktiga.


7. Ändringar i integritetspolicy

Formspets förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig här. 








FÖLJ MIG

BETALA ENKELT


SWISH: 1234476040


BANKGIRO: 5476-6274






Copyright © Formspets 2020